viragLegfrissebb...


Felnőhetnek-e a kisbabák nyers, Élő Étel étrenden?

Számos új megjelenő információs anyag szükségessé tesz,i hogy a kisbabák táplálásával kapcsolatos új nézeteket közöljem...

További részletek…

 

viragKapcsolat

Email: napeledel@gmail.com

 

Nap-Kex

A GLOBÁLIS LEHÜLÉST elősegítő konyhában a Napeledel című receptkönyv utat mutat testünk természetesebb táplálásához. A könyv arról is szól, hogy az Élő Ételek fogyasztása során erősödik energiaszintünk, életerőnk, kalória számolgatás és az úgynevezett jojóhatás nélkül testsúlyunkat egyensúlyban tarthatjuk. A könyv bemutatja, hogy új életstílus kialakításával hogyan kerekedhetünk felül betegségeinken.

A sütés-főzés nélküli ételkészítés hozzásegít, hogy megszeressük az Élő Ételek természetes, ínycsiklandozó ízét és illatát.

Az Élő Ételek konyhájában az ételkészítés új módszereivel ismerkedünk meg, de nem kell elfelejtenünk a finom és kedvelt hagyományos ételeket sem; ezek új formában, frissen és színesen itt is szerepet kapnak.

Hihetetlennek hangzik, de az Élő Ételek konyhája alkalmas arra, hogy a közismert hagyományos recepteket tiszta élő alapanyagokból is elkészíthessük. Például mandulából tejet, túrót, sajtot, tejszínhabot, gabonacsírából kenyeret, különféle zöldségből az úgynevezett NAP-KEX-eket napon vagy az aszalógépben szárítva, tésztát gumós zöldségekből stb.

Táplálékunk legyen ÉLŐ, természetes, jó minõségű és tápláló!

Legyen nektár, táplálja szervezetünket, szellemünket, lelkünket és fokozza öntudatunkat!

www.napeledel.hu