viragLegfrissebb...


Felnőhetnek-e a kisbabák nyers, Élő Étel étrenden?

Számos új megjelenő információs anyag szükségessé tesz,i hogy a kisbabák táplálásával kapcsolatos új nézeteket közöljem...

További részletek…

 

viragKapcsolat

Email: napeledel@gmail.com

 

Nap-Kex

Joan van Rooijen
Napeledel – Az Élő Ételek szakácskönyve

 

Formátum: 200 × 224 mm
Terjedelem: 224 oldal
Kötés: ikerspirálHogyan tudhatjuk, milyen táplálék jó a számunkra?

Sajnos ezt már hosszú ideje nem tudjuk, mivel az emberiség, jóllehet testi felépítése szerint az állatvilághoz tartozik, ösztönei már kevésbé mûködnek, intelligenciája azonban még nem fejlõdött olyan fokra, hogy felismerje a számára ideális táplálékot.

Éhségünk, szomjúságunk és ízlésünk nem természetes. Egyre inkább választunk természetellenes, halott, méreganyagokban bõvelkedõ, valójában tápanyagoknak nem mondható ételeket.

A nem megfelelõ tápanyagok természetellenes rezgésszáma és a testünkben végbemenõ kémiai folyamatok miatt szervezetünk állandóan helytelen jelzéseket kap.

Táplálékanyagainkban a sütés-fõzés során különféle, a szervezet számára idegen kémiai vegyület jön létre és leukocytosis keletkezik. Ez olyan védekezõ mechanizmus, mint amikor valamilyen fertõzõ betegség során szervezetünkben az idegen anyagok kiiktatására fehérvérsejtjeink elszaporodnak.

Képzeljük csak el, mindez hosszú távon milyen hatást gyakorol szervezetünkre.

A természetellenes és halott táplálék megemésztése szervezetünktõl komoly energiát követel. Sõt, gondoljuk végig, mi történik a bõséges étkezés után. Hányszor tapasztaljuk, hogy mennyire bágyadtak leszünk, elálmosodunk, és aludni szeretnénk. A nagy mennyiségű evés következménye: az emésztõcsatornánkban kialakuló kaotikus állapot.

A kiadós ebéddel kapcsolatban beszélhetünk a sósra édes és az édesre sós erõteljes hatásáról. Ismeretes, hogy jól fűszerezett, fehérjében gazdag, sós fogás után kellemesnek hat az édes desszert.


Megrendelés